فروشگاه اینترنتی نفیس فایل

خرید، فروش و بازاریابی فایل های قابل دانلود. مرجع بزرگ دانلود پاورپوینت، جزوه درسی و انواع فایل های دانلودی

فروشگاه اینترنتی نفیس فایل

خرید، فروش و بازاریابی فایل های قابل دانلود. مرجع بزرگ دانلود پاورپوینت، جزوه درسی و انواع فایل های دانلودی

دانلود طرح توجیهی: بسته بندی و فراوری روغن زیتون - 59 صفحه


دانلود-طرح-توجیهی-بسته-بندی-و-فراوری-روغن-زیتون--59-صفحه
دانلود طرح توجیهی: بسته بندی و فراوری روغن زیتون - 59 صفحه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی:
AFFPAGECNTحجم فایل: 1670AFFPRODUCTPRICE

بخشی از متن:
دانلود طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی طرح
بررسی ابعاد مختلف طرح (معرفی محصول - مالی – منابع انسانی – فضا و ...)
دارای فرمت PDF می باشد.
مفصل و با تمام جزئیات – بسیار کامل و مرتب
مناسب برای شروع یک کسب و کار
مناسب جهت ارائه به دانشگاه به عنوان پروژه درسی
نگارش طرح توجیهی یک طرح کسب و کار خوب باید مانند یک داستان، گویا و واضح باشد و باید اهداف کسب و کار را به صورت موجز و کامل بیان کرده و راه رسیدن به آنها را نیز مشخص نماید. به‌گونه‌ای که سرمایه‌گذاران (دست‌اندرکاران کسب و کار) دقیقاً مفهوم را متوجه شده و خودشان نیز راغب به خواندن و درک دیگر بخش‌ها گردند.
طرح توجیهی در واقع سندی آماده ارائه می باشد که در آن نحوه برآورد سود و زیان و سرمایه ثابت، سرمایه در گردش و نقطه سر به سر، بازدهی سرمایه، دوره برگشت سرمایه و ... بیان خواهد شد.

عنوان صفحه
چکیده..د
-1 معرفی محصول..... 1
-1 مشخصات کلی محصول. 2
-2 شماره تعرفه گمرکی . 2 -1
-3 شرایط واردات و صادرات ... 3 -1
-4 استانداردهای ملی وجهانی 8 -1
-5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول . 9
-6-1 موارد مصرف و کاربرد ..... 10
-7-1 کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول .... 10
-8-1 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز.... 11
-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول .... 12
-2 وضعیت عرضه و تقاضا.. 14
-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرح های جدید و طرح های .. 14 -2
-2 توسعه و در دست اجرا از آغاز برنامه سوم تاکنون... 14 -2
14 -3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه .... 19
-5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن . 20
-6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم . 26
1و 2- اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف 27
کنسرو زیتون ... 27
روغن زیتون..... 27
3 -بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت 41
-1-3 محوطه سازی . 41
-2-3 ساختمان . 42
-3 ماشین آلات.... 42 -3
-4 تاسیسات 43 -3
-5 وسایل نقلیه ... 44 -3
-6-3 تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی.. 44
-7-3 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده 45
-8 هزینه های قبل از بهره برداری.. 45
سرمایه در گردش.... 46
-10-3 برآورد حقوق و دستمزد. 46
-11-3 برآورد آب، برق، سوخت و ارتباطات .... 47
-12-3 هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک 48
-13-3 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید... 48
-14-3 هزینه های توزیع و فروش..... 48
-15 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید.... 49 -3
-4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن .. 50
-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ... 51
-6 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 52
-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی وچگونگی امکان تامین آنها
در منطقه مناسب برای اجرای طرح . 52
-8 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایت های مالی 52
-10 در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود..... 53
منابع ...... 54

هدف از انجام این بررسی، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید روغن زیتون است. در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات، واحدهای فعال و در دست احداث، منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.

در صورتی که نیاز به جزئیات بیشتر و یا دریافت فهرست مطالب دارید از طریق بخش پشتیبانی و یا ایمیل فروشگاه با ما در ارتباط باشید.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.